DE PXD BIOPIRAMIDE

De PXD Biopiramide neutraliseert de negatieve effecten op het menselijk lichaam en de geest veroorzaakt door elektromagnetische straling afkomstig van GSM- en UMTS masten, draadloze netwerken (WiFi) en alle overige elektrische apparaten (elektrosmog).

De PXD Biopiramide harmoniseert ook de geopathische straling, kosmische straling en straling van ondergrondse waterstromen. Het heeft het vermogen om schadelijke energie te absorberen en het te transformeren naar positieve energie die naar de omliggende ruimte wordt uitgezonden.

De energie die door de Biopiramide wordt uitgezonden werkt ook verfrissend en vitaliserend. De PXD Biopiramide is werkzaam binnen een straal van 7 meter, en beslaat een ruimte van 718 m³.

Ten opzichte van vergelijkbare producten heeft de PXD Biopiramide een aantal onderscheidende eigenschappen:

 • klinisch aangetoonde werking
 • gecertificeerd en aanbevolen door het Duitse IGEF
 • onbeperkte levensduur
 • handzaam (lengte 11,5cm, breedte 11,5cm, hoogte 9cm)
 • betaalbaar
 • gemaakt van natuurlijke materialen
 • eenvoudig zelf te plaatsen

EFFECT VAN DE PXD BIOPIRAMIDE

Het neutraliseren van elektromagnetische vervuiling neemt de negatieve gezondheidseffecten hiervan weg. Het vitaliserende effect uit zich op verschillende manieren, zoals:

 • U slaapt beter. Slapeloosheid is vaak het gevolg van de invloed van geopathische straling, helemaal wanneer uw bed verkeerd is geplaatst.
 • Vermindering van stressgevoelens zorgt voor minder conflicten tussen mensen in dezelfde ruimte.
 • Bevordert de concentratie.
 • Drukke kinderen worden rustiger.
 • Heeft ook een positief effect dieren en planten.
 • Etc.

MATERIAAL

De PXD Biopiramide is een tweeduizend maal verkleind model van de Egyptische piramide van Cheops.

Hij is gemaakt van natuurlijk keramisch materiaal met, ingesloten korrels verschillende metaalkristallen, gelijk aan de vroegere afdeklaag van de piramide van Cheops. Binnenin de piramide staat een holle kolom, gevuld met fijne kwartskorrels, die wordt afgesloten door een BioG Chip.

Open
piramide

PLAATSING EN GEBRUIK

Plaats de PXD Biopiramide op een centrale plek op de grond.

De werking van de antennefunctie van de Bio-G chip in de piramide wordt bepaald door de richting van het aardmagnetisme. Het is daarom belangrijk om het logo op de PXD Biopiramide naar het noorden te laten wijzen.

Lokaal kan de richting van het aardmagnetisme afgebogen worden onder invloed van de aanwezigheid van grotere metalen objecten zoals een verwarmingsradiator. Dit maakt het richten van PXD Biopiramide lastiger. U kunt hem het beste richten naar het noorden zoals dat door een kompas wordt aangegeven op de locatie waar hij geplaatst wordt.

Wanneer u geen kompas heeft maar wel weet waar het noorden is, houdt dan een afstand van ongeveer een meter aan ten opzichte van het metalen object.

De beschermende werking beslaat de ruimte van een halve bol rond de PXD Biopiramide, met een straal van 7 meter. De piramide werkt niet in neerwaartse richting.

Halve bol

Zoals op het plaatje te zien is, buigt de bol naar binnen toe wanneer je verder omhoog gaat. Dat betekent dat, wanneer je een piramide op de benedenverdieping hebt staan, het beschermde gebied op de verdieping daarboven kleiner wordt.

Het onbeschermde gebied bevindt zich dan aan de randen waar vaak stopcontacten, lampen en elektronische apparatuur is geplaatst. Dat zijn vaak bronnen van elektromagnetische vervuiling.

Uit praktisch oogpunt is het daarom het beste om een werkzame hoogte van 3 meter aan te houden. Dat betekent dat iedere verdieping een piramide zou moeten hebben om er zeker van te zijn dat alle ruimtes zijn beschermd.

Het is natuurlijk afhankelijk van de lokale situatie, de afmetingen van de ruimte en welke ruimtes binnen het beschermde gebied (moeten) vallen, om te bepalen of meerdere piramides noodzakelijk zijn om de totale ruimte te beschermen.

ONDERHOUD

Eenmaal per maand dient de PXD Biopiramide, met geopend deksel, voor een uur buiten gezet te worden in de zon. Dit is om de kristallen in de BIO-G chip te verversen.

Wanneer er géén zon is, laat de piramide de gehele dag buiten, zolang er daglicht is.

Share this

PXD BIOPIRAMIDE

Biopiramide

Prijs: € 149,50 inclusief BTW

Bestelknop

AANBEVELINGEN

Susanne Bulten, Coach/counsellor True Me Coaching

Susanne Bulten 'Ik had in mijn huis veel last van elektrotechnische straling: ik woon op de bovenste verdieping en op het dak van het gebouw naast ons staan een paar grote GSM- en UMTS-masten recht bij me naar binnen te stralen. Ik had alle ramen met speciaal stralingswerend folie bekleed maar bleef nog steeds onrustig slapen en maakte hele korte nachten. Ook kon ik me slecht concentreren.

De eerste week dat ik de piramide in mijn huis had staan heb ik geslapen als een baby, soms wel 12 uur op een nacht! Ik wist niet wat me overkwam. Kennelijk had ik heel veel achterstallige slaap in te halen. Ook de kwaliteit van mijn slaap was dieper, rustiger. Dat is zo gebleven. Ik heb geen slaapproblemen meer en word doorgaans uitgerust wakker. Ik kan me daarnaast veel beter concentreren, heb meer rust in mijn hoofd. Ik dank dit zeker aan de piramide.'

IGEF AANBEVELING

IGEF

De beschermende werking van de PXD Biopiramide tegen schadelijke biologische effecten als gevolg van elektrosmog en geo-pathogene velden is succesvol getest in het onderzoekslaboratorium van het IGEF (Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung).

Eindbeoordeling van het testrapport:

"De PXD Biopiramide is geschikt, bij het gebruik thuis en op kantoor, voor het beschermen van het menselijk lichaam tegen het biologische effect van elektromagnetische smog en het schadelijke effect van geo-pathogene velden. Daarmee voldoet de PXD Biopiramide aan de eisen van het IGEF onderzoek, is het gecertificeerd en wordt het aanbevolen voor gebruik."

Het volledige testrapport van IGEF kunt u downloaden. Dit originele rapport is in het Duits. Er is ook een Engelse vertaling.