AFFILIATE PROGRAMMA

Het Mobichip Affiliate programma is gratis en biedt u de mogelijkheid iets goeds voor anderen te doen én geld te verdienen door een banner, link, of meerdere linken, naar Mymobichip te plaatsen op uw website of in uw e-mail of social media uitingen.

Elke verkoop via deze link(s) levert u een commissie van 15% op.

ZO WERKT HET

banner-mobichip

Heeft u een eigen website? Plaats daarop een banner. U krijgt van ons een klein stukje programmacode dat u op een pagina van uw site plaatst. Dit gaat heel eenvoudig en verder hoeft u niets te doen. U kunt in plaats van een banner ook uw eigen tekstlink plaatsen.

De klant koopt de producten via deze link rechtstreeks van ons en wij handelen alle bestellingen af.

Heeft u geen website? Maak dan gebruik van een eigen tekstlink. Deze link kunt u verspreiden via e-mail en/of social media.

Wij registreren wanneer een klant via uw website of uw link is gekomen. Daardoor weten we welke producten er via u worden verkocht.

VERGOEDING

U ontvangt een commissie van 15% van de netto waarde (de verkoopprijs exclusief de btw) van de verkoop die via uw link is gerealiseerd.

Wanneer iemand bij ons als klant staat geregistreerd, dan blijft bekend dat hij/zij via uw link is gekomen. Dat betekent dat wanneer iemand op een later moment nog een aankoop doet bij ons, ook wanneer het rechtstreeks via onze website plaatsvindt, wij toch weten dat de klant via uw link is binnengekomen.

Het grote voordeel voor u is dat de afrekening en de volledige logistieke afhandeling door ons wordt gedaan. U hoeft niets te doen, behalve onze banner een leuke plek op uw website geven of actief en/of onze link verspreiden. U hoeft niets te investeren.

AFREKENING

U krijgt toegang tot een pagina op onze website waar u kunt zien tot welke verkopen dat heeft geleid. U heeft altijd zicht op wat er gebeurt en welk bedrag u bij de afrekening kunt verwachten. Op diezelfde pagina kunt u ook uw (persoonlijke) gegevens inzien en eventueel wijzigen.

De uitbetaling van uw commissie vindt in principe plaats rond de 15e dag in de maand volgend op de (kalender) maand waarop uw commissie betrekking heeft.

AANMELDEN

Hieronder treft u de Algemene Voorwaarden van ons Partnerplan aan. Wij verzoeken u vriendelijk deze zorgvuldig door te lezen. Door u aan te melden als Affiliate geeft u aan deze voorwaarden te accepteren.

>> Lees de Algemene Partner Voorwaarden

Aanmelden partnerplan

Share this

AFFILIATE WORDEN?

Aanmelden partnerplan